Bogusław Maśliński
|
 minister Miller
Szanowni Państwo! czytywałem wasze forum, obecnie jestem zarejestrowany. Przedstawiam tzw. artykuł, można powiedzieć osobisty. Lecz pozwolę sobie zwrócić uwagę że jest bardziej zwrócony na temat kondycji przestrzegania prawa. W dzisiejszej Panoramie TVP2 o godz. 18 mogliśmy usłyszeć wiadomość że policja nie udzieliła pomocy katowanej kobiecie w Gorzowie Wielkopolskim przyglądając się przez okno. Czekali na wsparcie. Mój artykuł czy wściekłość bezpośrednio koresponduje do tematyki działań policyjnych. Szanowny panie ministrze Jerzy Miller. 2011-09-27 Z wielką pokorą przepraszam że śmiem zabierać czas takimi głupotami jak przestępstwem. Rozumiem że za pięć dwunasta do wyborów a ja skromny obywatel niepoprawny politycznie z ograniczonymi prawami Polskimi śmiem zadać skromne pytanie czy zajmiecie się sprawą gwałtu mojej ex żony przy współpracy z prokuraturą. W pełni sobie zdaję sprawę z profesjonalizmu komendanta głównego gen. insp. Andrzeja Matejuka. W Milicji Obywatelskiej rozpoczął służbę w 1978 roku, był Komendantem Miejskim Policji we Wrocławiu faktycznie, fachowiec przekonałem się o tym 11 listopada 1981r. Gdy podwładni pana gen. insp. wieźli na Klęczkowską dopytywali się co to za plakat z krzyżem, hełmem (legionisty) i dziwną datą 1917r. I ZASTĘPCA KOMENDANTA GŁÓWNEGO POLICJI nadinsp. Kazimierz Szwajcowski Uroczyście nominację generalskie otrzymał z rąk prezydenta RP Aleksandra Kwaśniewskiego przy cichym błogosławieństwie towarzysza Kiszczaka, ludzie zaufani sprawie oddani, jakiej sprawie. Nie śmiem mieć żadnych wyrzutów za przewlekłość, brak zainteresowania. W konicu zgwałcona to osoba z zaburzeniami lękowo stresowymi, bardzo, bardzo łatwy łup dla zboczeńca z dużą zaletą, długo dławi w sobie krzywdę zanim szczątkowo coś powie. Panie Jerzy Miller może to bezczelne lecz pod ręką ma pan specjalistkę Kopacz. Ta bardzo pracowita pani Minister zdrowia w Smoleńsku przekopała na głębokość 1 m i przesiała na miejscy katastrofy ziemię. Ta pani doradzi twierdząc że Maśliński przesadził, diagnoza prosta dla pacjentki z zaburzeniami lękowo stresowymi, gwałt wskazany w ramach terapii szokowej. Kalendarium- ambulans zabiera do szpitala w Morągu zgwałconą kobietę 2011-09-22 o godz. 20, rozumiem czwartek a w piątek przygotowania do łykędu, policja Morąska cały czas jest zajęta. A więc zeznania spisała, głową pokiwała nazwisko przestępcy zapisała i odjechała. Pacjentka zostaje odwieziona do szpitala psychiatrycznego w Iławie. Nie jestem prawnikiem, trochę czasu minęło, pięć dni, może przedawniona, ma pecha ex żona. Zresztą panie Muller policjanci w byłym województwie Olsztyńskim nie muszą się wysilać. Ludziska potrafią wziąć sprawy w swoje ręce np. tak jak w Włodowie. Policja wierzyła w ich inicjatywę i samopomoc chłopską odwagą przeciwstawienia się bandycie. I tu mam problem, samopomoc chłopska to rozumiem lecz w byłym PGR. A może skorzystać z edukacyjności programu TVP, Adama Słodowego „Zrób to sam”. Szanowny panie Muller jest takie idiotyczne powiedzenie „ Polak potrafi”. Tak z pokorą, czy do cholery zajmiecie się tym przestępstwem. A może czekacie aż zboczek zaspokoi swoje namiętności od podrzynania gardła.
Z wyrazami szacunku waszym niechcianym ekscelencją od prostokątnego stołu rady ministrów. Także pozdrawiam prokuratora generalnego, pan ma labę nie gania, nie ogłupia poparcia nie szuka.
Bogusław Maśliński Z państwa prawa nazywaną korsykańską wyspą od kamory. ( cholera może bezprawnej nory)
|
Apaxoplelak
|
 minister Miller
Witam Forumowiczów, chciałabym założyć fundację, jednak slyszalam, że aby nie płacić podatków bo niby z czego na początku należaloby mieć cel związany z kulturą i edukacją minister kultury. Ja jednak bardziej wolalabym aby moja organizacja działała w sferze rynku pracy i bezrobocia. Pomóżcie mi w tej kwestii bo tylko to stwarza mi problem, a nie mogę zdobyc konkretnych informacji. Nie chcialabym na samym początku popelnić błędu i później tego żałować. Będę bardzo wdzięczna za pomoc. Pozdrawiam 
_________________ [ANCHORLINK="http://monitoringobmena.blogspot.com/"]Мониторинг обменных пунктов[/ANCHORLINK]
|